-

Saturday, 17 May 2014

Jalan-jalan ke Padang & Bukit Tinggi IndonesiaHari ini jam 1.30 tengahari saya & Miss Zaini akan ke Padang Indonesia. Dan seterusnya kami akan ke Bukit Tinggi. Jalan-jalan kali ini singkat sahaja kerana hari pertama kali ambil flight tengahari dan hari ke 3 kami ambil flight paling awal. Cuma 42 hours sahaja kami akan berada di 2 bandar ini. Penerbangan Airasia ke Padang cuma ada 2 trip sehari.

Tiket ke Padang ini telah lama saya book iaitu pada November 2013. Harga tiket hanya RM72 seorang untuk perjalanan 2 way KL-Padang-KL.

Pergi kami bawa beg kecil dan ada beg lain di dalamnya. Masa pulang kami ambil 25kg(RM50/2) untuk luggage. Itu pun masa nak check in tiket online baru kami add on. Apalah yang kami nak muatkan dengan 25kg tuu. Nantikan entry seterusnya.

1 comment:

 1. Assalamualaikum…
  Kami menawarkan pelbagai pakej menarik ke Padang Bukittinggi untuk anda.Semua urusan kami lakukan.Dari urusan tiket,hotel,transport,makan dan pemandu pelancong semua kami sediakan untuk anda.Untuk group yang besar di alu alukan.hadiah menarik menanti anda.
  Tak perlu bersusah payah menguruskan group anda.Berikan senarai nama peserta dan tarikh perjalanan dan semua kami uruskan.Urusan di lakukan di Malaysia.Mudah dan selamat.Temujanji untuk urusan group yang besar juga boleh diatur.
  Hubungi saya di talian 0126665436 atau lihat di blog saya untuk maklumat lanjut.Banyak maklumat berguna untuk panduan anda.
  http://freelancetour.blogspot.com

  ReplyDelete