-

Tuesday, 7 January 2014

Lost World Of Tambun - Part 2

Jom ke Amusement Park. Terdapat beberapa mainan disini. Antaranya Stormrider.

Stormrider. Masa naik ok. Masa turun, ngeri sikit. Tapi bagi Along, tak de apa2. Sempat 3 kali Along cuba. Mukhriz sekali cukuplah.

Jom try Dragon Flight. Tiada bayaran dikenakan.

Yahoooooo. Pusing2.


Jom try ini pula.

Pusing2 juga

Booth2 token.Untuk main ini, perlukan RM2 untuk setiap token.

merry go round

Booth makanan ringan.

Berehat sebentar. Sementara menunggu anak2 di Amusement Park, sempat tapaukan 2 makanan ini untuk Along & Mukhriz. Share dulu. Lepas ni kita beli lagi.

Jom ke Lost World Tiger Valley.

Sepasang tiger di sini.


Tiger Feeding Show jam 3.00pm & 4.00 pm setiap hari. Jangan lupa saksikan pertunjukan ini.



Jom ke Swan Paddle Boat. Memandangkan saya beli online tiket Child SuperSaver untuk Mukhriz, dapat 1 kupon swan paddle boat. Cuma tambah RM5 untuk Along. Kupon ini dapat 1 fish food percuma.

15 minit diperuntukan untuk setiap swan paddle boat ini. Tetapi Along & Mukhriz dapat main dalam 30 minit. Orang lain kejap je. Tapi Along & Mukhriz dah sudah2. Maybe sebab beli online kot dia bagi lama.

Jom beri ikan makan.

Angsa ni pun sibuk nak makan makanan ikan.

Lapar. Tapau 2 bungkus makanan lagi. Mee goreng mamak dan Pasembor berharga RM6.50 setiap 1. Mukhriz ada kupon lunch meal- beli online child SuperSaver. Berbaloi beli tiket online Supersaver kerana makanan & minuman yang disediakan agak berbaloi. Mukhriz memilih Chiken Chop & Ais Lemon Tea. Buat makluman, makanan dari luar memang tak boleh bawa masuk TETAPI air mineral boleh bawa masuk. Kami bawa masuk 1 botol mineral 1.5 L & 1 botol mineral botol 500ml.


Klik link dibawah untuk cerita: 

Lost World Of Tambun - Part 1


Lost World Of Tambun - Part 3

No comments:

Post a comment